STRAVIČNA NESREĆA, TEŠKO POVREĐENA POPULARNA GLUMICA: Horor u novogodišnjoj noći!

Autor:

Zabava

02.01.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Keri Bernans teško je povređena pošto ju je u novogodišnjoj noći.

STRAVIČNA NESREĆA, TEŠKO POVREĐENA POPULARNA GLUMICA: Horor u novogodišnjoj noći!

Foto: instagram/printscreen

U novogodišnjoj noći u blizini Medison Skver Gardena u Njujorku, dogodila se jeziva nesreća u kojoj je teško povređena popularna glumica Keri Bernans. Marvelova zvezda, poznata po ulogama u filmovima "Black Panther" i "Avengers: Endgame", bila je na trotoaru sa prijateljicom kada je automobil izleteo i udario je ispod postolja kamiona sa hranom. Nesreća je rezultirala povredama koje su zahtevale hitnu operaciju, a prema saopštenju njene porodice, Keri je zadobila ozbiljne prelome kostiju, frakture i polomljene zube.

Osim Keri Bernans, još osam osoba je povređeno u ovoj nesreći, među kojima su bila i trojica policajaca njujorške policije. Hitna intervencija je bila neophodna, a celokupna situacija je izazvala potres među stanovnicima Njujorka.

Vozač automobila, star 44 godine, uhapšen je na licu mesta i trenutno se nalazi u bolničkom pritvoru.Policija je pozvana na lice mesta oko 1:40 po lokalnom vremenu. Vozač (44) je uhapšen i nalazi se u bolničkom pritvoru.

Detalji o uzrocima nesreće još uvek nisu potpuno jasni, ali policija je brzo reagovala na poziv za pomoć oko 1:40 po lokalnom vremenu.

Srećom, Keri Bernans je preživela ovaj strašan incident i sada se oporavlja od teških povreda. Njena hrabrost i snaga u borbi za ozdravljenje su inspiracija mnogima, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje vesti o njenom oporavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading