POZNATI REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Pevačica progovorila, tukao je i prisiljavao na INTIMNE ODNOSE sa više MUŠKIH PROSTITUTKI!

Autor:

Zabava

17.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnosti šokirala zbog detalja iz veze poznatog para koji su se pojavili!

POZNATI REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Pevačica progovorila, tukao je i prisiljavao na INTIMNE ODNOSE sa više MUŠKIH PROSTITUTKI!

Foto: John Palmer / imago stock&people / Profimedia

Kesi i Pi Didi

Poznatog muzičara Pi Didija bivša devojka, popularna pevačica Kesi, optužila je za silovanje i ponovljeno fizičko nasilje, prenosi Dejmi mejl. Reper je navodno kontrolisao i zlostavljao nju 10 godina, a kako se navodi snabdevao ju je drogom, tukao i prisiljavao na s*ks sa više muških prostitutki, što je takođe i snimao. 

Njih dvoje su se upoznali 2005. godine, a razišli 2018. godine. U tužbi se navodi da je pred prekid veze on upao u njen stan i silovao je. Reper je sve negirao što se navodi u optužnici. 

Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, podnela je tužbu Federalnom sudu na Menhetnu.

Republika

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pi Didi i Kesi

- Konačno sam spremna da ispričam svoju priču, da progovorim u svoje ime i za dobrobit drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u svojim vezama - navela je ona. 

U tužbi se navodi da je Kombs tražio od Venture da u svojoj torbici nosi njegov pištolj, a navodi se i da je on navodno odgovoran za eksploziju kola jednog rivala, navodi NY Times. Prisetio je da se za njenu muziku neće čuti, ako ne posluša njegove naredbe. Ona od njega traži odštetu, ali se ne navodi šta tačno.

Pi Didijev advokat navodi da je Kesi u proteklih šest meseci od njegovog klijenta tražila 30 miliona dolara, pod pretnjom da će u suprotnom objaviti knjigu o njihovoj vezi, koja će mu naškoditi, a što je on odbio kao ucenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading