POSLEDNJE FOTOGRAFIJE METJUA PERIJA: Evo sa kim je glumac uhvaćen pred smrt!

Autor:

Zabava

29.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt popularnog glumca šokirala je svet, a ovo su poslednje njegove fotografije.

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE METJUA PERIJA: Evo sa kim je glumac uhvaćen pred smrt!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Legendarni glumac Metju Peri preminuo je u svom domu u Los Anđelesu u 54. godini života. Smrt popularnog glumca šokirala je svet, a brojne kolege i obožavaoci putem društvenih mreža izražavaju svoju tugu i opraštaju se od njega.

Metju Peri je pronađen mrtav u đakuziju, a ekipa Hitne pomoći nije uspela da ga reanimira. Sumnja se da je preminuo od srčanog udara, ali detalji smrti još uvek nisu poznati.

Poslednji put je glumac viđen u javnosti 21. oktobra, dok je napuštao jedan restoran u Los Anđelesu, gde je bio sa prijateljem. Bio je u opuštenom izdanju, u trenerci, a iz restorana je izašao sa čašom pića u ruci.

Prema informacijama portala TMZ, Metju je umro nakon određenih sportskih aktivnosti. Izvori su otkrili da je glumac juče ujutru bio na popularnom Piklbolu, igri sličnoj tenisu. Da li je fizički napor tokom igre imao ikakve veze sa njegovom smrću, ostaje da se utvrdi.


Metju Peri je postao svetski poznat kao Čendler Bing iz kultne serije "Prijatelji", koja je osvojila srca miliona gledalaca širom sveta. Njegov karakterističan smisao za humor i harizmatična pojava osigurali su mu mesto u istoriji televizije.

Svet je izgubio talentovanog glumca koji je svojim ulogama osvajao srca publike. Od Metjua Perija opraštaju se njegove kolege, obožavaoci i svi oni koji su ga voleli i poštovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading