ČUVENA HUREM POKUŠALA JE DA SE UBIJE, a danas je srećna i pomirila se s BIVŠIM!

Autor:

Zabava

04.02.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" Merjem Uzerli koju je uloga Hurem proslavila, prošla je kroz veoma teške momente u životu, a u jeku svoje popularnosti pokušala je da se ubije. Ona je nedavno detaljno opisala svoj pokušaj samoubistva do čega je došlo kada je otac njene, tada nerođene ćerke Lare, biznismen Kan Ateš od nje zahtevao da abortira.

RepublikaFoto: instagram.com/meryemuzerlimeryem
Merjem Uzerli s kolegom

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem – priznala je Merjem svojevremeno za turske novine, pa dodala:

 

? @fethikaraduman ❤️?❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jan 24, 2018 at 3:57am PST

– Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - rekla je glumica.

 

#deepsleep #holdme #loveyou #nightnight ❤️?❤️ #loveofmylife

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Dec 17, 2017 at 11:40am PST

Nakon ove strašne životne drame, Merjem se povukla s projekta "Sulejman Veličanstveni", otišla u Nemačku na lečenje gde je rodila svoju ćerku. A kada se vratila upoznala je biznismena Alpa Ozcana sa kojim je neko vreme bila u vezi. 

RepublikaFoto: instagram.com/meryemuzerlimeryem
Merjem Uzerli i Alp Ozcan

Ovaj raskid nije joj teško pao, a kako mediji u turskoj pišu, Merijem i Alp su se pomirili. Naime, na fotografijama zajedničkog prijatelja Muhameda Al Turkija vidi se da su Uzerlijeva i Ozcan te večeri bili skupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading