Amber Herd RAZOČARANA posle odluke suda: Njene reči ODJEKUJU!

Autor:

Zabava

02.06.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka porote o suđenju Džoni Depa i Amber Herd, rastužila je glumicu.

Amber Herd RAZOČARANA posle odluke suda: Njene reči ODJEKUJU!

Foto: printscreen/youtube.com

Amber Herd

Suđenje Džoni Depa i njegove bivše supruge Amber Herd zapanjuje svetsku javnost, a glumica je dala je svoj komentar povodom presude u kojoj je  porota je odlučila u korist glumca po dve tačke opružnice.

- Razočarenje koje osećam danas je neopisivo. Srce mi je slomljeno što takva planina dokaza i dalje nije bila dovoljna da se odupre nesrazmernoj moći uticaju mog bivšeg muža. Još sam više razočarana time što ova presuda znači za ostale žene. To je nazadovanje. Vraća sat u vreme kada bi žena koja je progovorila mogla biti javno osramoćena i ponižena. To odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno.

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep

 

- Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji.

- Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgleda izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno - napisala je Amber na Tviteru.

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd na suđenju

Inače, porota je presudila da Herd bivšem suprugu mora da isplati 10 miliona dolara nadoknade štete i pet miliona dolara kazne, piše BBC.

Porota je konstatovala i da je Džoni Dep oklevetao Amber Herd, preko svog advokata Adama Voldmana, i to samo u jednoj od tri tačke.

Nekadašnji holivudski par tokom suđenja je razmenio teške optužbe - i Dep i Herd su tvrdili da su bili žrtve kako emotivnog, tako i fizičkog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading