POGINULA POZNATA GLUMICA U UKRAJINI: Raketni napad NA NJENU zgradu je POKOSIO, JEZIVA TRAGEDIJA zavila celu porodicu u CRNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata ukrajinska glumica Oksana Švec poginula je prilikom raketnog napada na Kijev!

POGINULA POZNATA GLUMICA U UKRAJINI: Raketni napad NA NJENU zgradu je POKOSIO, JEZIVA TRAGEDIJA zavila celu porodicu u CRNO! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Priznata ukrajinska glumica Oksana Švec (Oksana Shvets) poginula je prilikom raketnog napada na stambenu zgradu u Kijevu, prenosi Hollywood reporter informaciju koju je objavila matična kuća "Young Theater" ove 67-godišnje veteranske pozorišne scene i velikog platna.

Kako se navodi, Švec je tokom višedecenijske karijere ostvarila niz zapaženih pozorišnih i filmskih uloga, osvojila je i niz priznanja, a ponela je, između ostalog, i titulu Počasni umetnik Ukrajine.

Pozorište "Young Theater" je u svom saopštenju izrazilo da je smrt Oksane "nenadoknadiva tuga", a vest o njenoj smrti je potvrdio i Kyiv Post na engleskom jeziku.

Švec je rođena 10. februara 1955. godine. Diplomirala je na Kijevskom državnom institutu za pozorišnu umetnost. Osim što je radila u pomenutom teatru, Švecova je tokom karijere radila i u Ternopoljskom muzičko-dramskom pozorištu i Kijevskom pozorištu satire.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading