PROCURIO EKSPLICITNI SNIMAK BRITNI SPIRS: Pevačica GOLA u kupatilu, fanovi besni na nju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs objavila je provokativni snimak, na kom je istakla njenu zadnjicu, a fanovi su to dočekali da nož, zbog samog sadržaja koji su imali priliku da vide.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs razočarala fanove eksplicitnim snimkom

 

Planetarno poznata pevačica Britni Spirs iznenadila je sve svoje fanove na društvenoj mreži Instagram kada je izbacila fotografiju u toplesu, zbog koje su je mnogi napljuvali. Iako je poznata po slobodi i da nema problem da se skine, Britni je ovaj put razočarala fanove. 

Pevačica je u prvi plan istakla njenu zadnjicu, a potom ,,opalila" vreli selfi u kupatilu i isti okačila na Instagram.

- Ovo je moja g*za - napisala je pored fotografije, a zatim je podelila i video.

 

 

- Evo snimka da možete videti da je ovo zaista moja guza. Bez filtera, bez prikrivanja, prava stvar... Psss, snimam se koristeći selfi-štap i uvek ću se tako snimati. On uvek stoji, ne odgovara ti i veoma je pouzdan - poručila je pevačica.

 
Razočarani fanovi nisu krili mišljenje kada su videli ovako eksplicitni sadržaj koji je pevačica objavila, pa se među hiljadama komentara našli slični.
 
- Zar je potrebno ovo Britni? Imaš predivno telo i slobodna si raditi što god poželiš. Ali to ne znači da bi i trebala - poručio je jedan pratilac.
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading