NAJNOVIJE LICE ERMINE PAŠOVIĆ: Bivša zadrugarka skinula ZAVOJE posle operacije, OVAKO izgleda pred "Elitu" (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović pokazala svoje novo lice nakon estetske korekcije!

NAJNOVIJE LICE ERMINE PAŠOVIĆ: Bivša zadrugarka skinula ZAVOJE posle operacije, OVAKO izgleda pred "Elitu" (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka Ermina Pašović se krajem prošlog meseca odlučila da ode na još estetskih korekcija. Iako je u "Zadrugu 3" ušla potpuno prirodna, nakon rijalitija potpuno je promenila lični opis i ne namerava da stane. 

Ermina se operisala i skinula zavoje, a na društvenoj mreži TikTok pokazala je kako trenutno izgleda. Bivša zadrugarka pokazala je lice iz više uglova, kao i šavove koji su joj iza ušiju.

Republika

Foto: Prinstscreen Instagram.com, TikTok.com

 

Pre nego što je otišla na operaciju, Ermina se oglasila iz privatne ordinacije, te u svom stilu napisala da joj je to postala druga kuća.

Nakon operacije pokazala je svoje lice u zavojima i svi su čekali da vide rezultate operacije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Inače, kako se šuška, Ermina će biti jedna od učesnica sedme sezone "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita". Televizija Pink je do sada potvrdila da u novi rijaliti ulazi Milena Kačavenda, a na društvenim mrežama se sve više spekuliše o Ermininom ulasku, a mnogi kao dokaz smatraju to što se izoperisala pred početak ove sezone.

Bivša zadrugarka je sve aktivnija na društvenim mrežama, naročito na TikTok-u, gde redovno pravi haos, a mnogi su je osudili što je javno podržala svog prijatelja Stefana Karića, koji je na ovoj mreži naišao na osudu zbog incidenta sa Natašom Šavijom. Ermina je poslednji put pre operacije u javnosti viđena na svadbi Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading