POGIBIJA POZNATOG GLUMCA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Inđiji, sa njim je SKONČALA i njegova 18 godina mlađa devojka!

Autor:

Zabava

05.04.2022

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Gavrić je svojevremeno poginuo u stravičnoj saobračajnoj nesreći!

POGIBIJA POZNATOG GLUMCA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Inđiji, sa njim je SKONČALA i njegova 18 godina mlađa devojka!

Foto: youtube

Aleksandar Aca Gavrić bio je jedan od najtalentovanijih i najpoznatijih glumaca bivše Jugoslavije, a karijeru mu je obeležila uloga u filmu “Marš na Drinu” u kojoj je briljirao.

U tom filmu je fascinatno odigrao kapetana prve klase Kostu Hadži-Vukovića, odnosno Bata Koleta. Često je glumio “opasne” momke, heroje, ali i negativce, a mnoge žene ludele su za njim, pa je tako i završio sa 18 godina mlađom devojkom

Toliko je voleo da snima da je i sam kupio kameru i beležio sve što mu je bilo interesantno. Pored domaćih, glumio je i u nemačkim i italijanskim filmovima.

Bio je izuzetno popularan, pa je javnost i region potresla vest o tome da je Gavrić poginuo 6. decembra 1972. godine.

Stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Inđije u 40. godini, tada je i bio je na vrhuncu popularnosti. Sa njim je u trenutku nesreće bila i njegova 22 godine mlađa devojka, osamnaestogodišnja Jasmina Lisac, koja je takođe nastradala.

Poslednju ulogu Aleksandar Aca Gavrić odigrao je u seriji “Paja i Jare”, gde je tumačio lik direktora Kostića, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading