ZEJNA SNIMA DUET SA LEGENDARNIM DŽIPSI KINGS-IMA?! Evo šta na to kaže fontmen benda Andre Reyes!

Autor:

Zabava

11.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna je osvojila srce publike na nedavno održanoj Pesmi za Evroviziju, a kraljevi flamenko zvuka ovu informaciju nisu potvrdili, ali je nisu ni demantovali.

ZEJNA SNIMA DUET SA LEGENDARNIM DŽIPSI KINGS-IMA?! Evo šta na to kaže fontmen benda Andre Reyes!

Foto: TOTALISIMO

Osvajači Grammy nagrade, Gipsy Kings, predvođeni sjajnim Andre Reyesom spremaju se za nezaboravan koncert 19. maja u Beogradu na vodi, a dobro upućeni izvori tvrde da će svoj boravak u domaćoj prestonici iskoristiti i da snime duet sa Zejnom Murkić!

Podsećamo, Zejna je osvojila srce publike na nedavno održanoj Pesmi za Evroviziju, a kraljevi flamenko zvuka ovu informaciju nisu potvrdili, ali je nisu ni demantovali. „Uvek smo otvoreni za saradnju sa srpskim muzičarima koji sa nama dele istu pasiju za muziku i „gipsy" kulturu - rekao je Andre Reyes, frontmen benda.

Foto: TOTALISIMO

Dzipsi Kings

 

Da li ćemo biti svedoci još jedne antologijske kolaboracije (2012. godine snimili su dve numere sa Goranom Bregovićem), ostaje da se vidi, a nema sumnje da će predstojeći koncert, sudeći prema dosadašnjem interesovanju publike, biti jedan od glavnih muzičkih dešavanja ovog proleća. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Zejna Murkić

 

Ulaznice se i dalje mogu kupiti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity , na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.  

Inače, Zejna je nedavno govorila o tome kako se nosila sa diskriminacijom, koje je jedno vreme bilo na svakom koraku.

-  Ljudi su me iz neznanja diskriminisali. To je stanje psihe i ja nisam za to odgovorna. Rastuži me ako shvatim da u okolini imam samo takve ljude i nemam s kim da radim. Danas se stanje promenilo u odnosu na pre, na primer, 20 godina, ali postoje podele na svim poljima, ne samo na ovu temu. Ne družim se previše s ljudima sa estrade. Imam ljude koje poznajem ceo život. Estrada je iskompleksirana, glumataju pevači previše pred kamerama, a privatno su drugačije ličnosti. Ne mogu da sedim bilo gde, gde treba da budem nešto što nisam. Pre svega, mnogo se laže kad je bakšiš u pitanju. Priča se da neki pevači uzimaju po 100.000 evrabakšiša, a ne uzme se ni pola od toga. U realnosti se pogađaju tezge zaodređeni novac. To što lete evri, kasnije se vraćaju domaćinu veselja, iako da je slika uvek drugačija. Pevači idu na fiksnu cenu, to što prođe kroz ruke je čist papir - objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading