NAKON ZATVORA I DVA KARNEVALA, VELIKI PREOKRET: Sajfer se vratio na muzičku scenu u punom sjaju!

Autor:

Zabava

10.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je bio osuđen na dve godine zatvora zbog dilovanja droge.

NAKON ZATVORA I DVA KARNEVALA, VELIKI PREOKRET: Sajfer se vratio na muzičku scenu u punom sjaju!

Foto: Privatna arhiva

Put ka estradnom nebu nije uvek med i mleko, vec uglavnom ume biti i te kako trnovit. Upravo tako je bilo i reperu Sajferu, koji je bio osuden na dve godine zatvora zbog navodnog dilovanja droge. 

Policija mu je tada našla narkotike, a Sajfer nikada nije krio da je vodio i te kako turbulentnu prošlost, pa se nakon te presude, oglasio na društvenim mrežama i imao jasnu poruku za sve: "Samo da javim drugovima da ne pitaju, a dušmanima da ne laju. Osuden sam na 2 godine zatvora… A sada nastavljamo sa hitovima dok sam tu".

Foto: Privatna arhiva

Sajfer

 

- Ljubav prema muzici je preovladala, odlucio sam boriti se kroz zivot svojim glasom i talentom, kada sam izasao iz zatvora bio sam na nuli, ali me to nije pokolebalo - istakao je reper. 

Ono sto je zanimljivo je da sada repuje o ljubavi, ženama i lepom životu i da mu fokus nisu narkotici i lake žene, ali i to da su njegove numere za veoma kratak vremenski period završile na visokim pozicijama u trendingu. 

Foto: RTV Pink

Sajfer

 

Sav moj zivot, moji prijatelji, sve je vezano za ulicu, nje se nikada odreci necu, kada kazem ulica ne mislim na kriminal, jednostavno takav zivot sam zivio i radio, niko ne radi kriminal sto voli tako da je tesko otrgnuti se - dodaje Sajfer.

Jedno je sigurno, iz svega je izašao jaci i svesniji sebe, pa tako punom parom radi na novim pesmama, svojoj karijeri, ali i albumu koji ce uskoro ugledati svetlost dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading