PEVAČICA RASKRINKALA VODITELJA PINKA: Sandra Rešić objavila PRAVU SLIKU Darka Tanasijevića, FOTOŠOP zakazao, evo kako zaista izgleda!

Autor:

Zabava

09.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić napravila haos na društvenim mrežama!

PEVAČICA RASKRINKALA VODITELJA PINKA: Sandra Rešić objavila PRAVU SLIKU Darka Tanasijevića, FOTOŠOP zakazao, evo kako zaista izgleda!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Poznata pevačica Sandra Rešić je iznenadila javnost kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju voditelja Pinka Darka Tanasijevića, koju je fotošopirala na veoma neobičan način. Povodom Tanasijevićevog rođendana, Sandra je odlučila da mu uputi čestitku na vrlo originalan i duhovit način.

Na fotografiji koju je Sandra podelila sa svojim pratiocima, Darko Tanasijević je prikazan sa izuzetno uvećanim mišićima, što je izazvalo smeh i oduševljenje među fanovima ove dvoje poznatih ličnosti. Uz fotografiju, Sandra je napisala poruku u kojoj Tanasijeviću poželi da do sledećeg rođendana izgleda baš tako, što je izazvalo lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram Darko Tanasijević

 


Fanovi i pratioci Sandre Rešić i Darka Tanasijevića su se oduševili ovom neobičnom gestu i nisu krili svoje oduševljenje u komentarima ispod objave. Mnogi su istakli da im je ovakva čestitka uljepšala dan i da su se nasmejali do suza.

Sandra Rešić je poznata po svom smislu za humor i originalnom pristupu, a ovom gestu je dodatno pokazala svoju kreativnost i duhovitost. Fotošopirana slika Darka Tanasijevića je izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala da i u svetu poznatih ličnosti postoji prostor za nekonvencionalne i duhovite gestove.

U svakom slučaju, rođendanska čestitka koju je Sandra Rešić uputila Darku Tanasijeviću definitivno će ostati upamćena kao jedna od najzanimljivijih i najduhovitijih gestova u domaćoj javnoj sceni. Ovaj neobičan i simpatičan potez dokazuje da je ponekad dovoljno malo kreativnosti i humora da biste nekome ulepšali dan i izmamili osmeh na lice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading