ĐORĐE DAVID RIDAO ZBOG PREMINULE ŽENE: Scene mi se vraćaju, nemam sna, fizički sam PROPAO!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

01.02.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David izjavio saučešće suprugu preminule žene, pa priznao kako se oseća!

ĐORĐE DAVID RIDAO ZBOG PREMINULE ŽENE: Scene mi se vraćaju, nemam sna, fizički sam PROPAO!

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

Poznati pevač Đorđe David danas je u studiju na Košutnjaku održao pres konferenciju povodom tragične saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, u kojoj je jedna žena izgubila život. Đorđe je prvo izjavio saučešće suprugu preminule, a potom se rasplakao.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David se slomio na konferenciji

- Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratko vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vizačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev - započeo je Đorđe, pa dodao:

- Mislim da se i na meni vidi da sam fizički vidno propao, to je zato jer nemam sna, to su scene koje su tek počele da se vraćaju. Meni je jako važno da vi mediji shvatite koliko je ovo važno.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David priznao da je fizički propao nakon nesreće

- Zahvalan sam "Grandu" što mi je omogućio da vam se obratim. Mislim da sam jedan od prihički najačih iz moje generacije i ovo su stvari koje te polome kao šibicu. Trauma je takva i sa tim ću se ja boriti, sebi moram da napravim igru, pa ko pobedi mora da bude jači. Ja se nadam da ću pobediti - rekao je Đorđe predstavnicima sedme sile.

Podsetimo, prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila nakon sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Nakon tog sudara, usledio je još jedan kada je automobil "Opel insignia" srpskih registarskih oznaka naleteo na ženu koja je izašla iz jednog od vozila. Nažalost, žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

01.02.2024 16:20

Kako je moguće da je ubio ženu i da nije u pritvoru. Ovo je stvarno neverovatno. Sta radi taj istrazni sudija.