ĐORĐE DAVID UPOZOREN!: Roker nakon saobraćajke u OPASNOSTI, OVO mora HITNO da uradi!

Autor:

Zabava

26.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđa Davida tek čeka napeti period!

ĐORĐE DAVID UPOZOREN!: Roker nakon saobraćajke u OPASNOSTI, OVO mora HITNO da uradi!

Foto: Republika TV, Shutterstock

Roker Đorđe David bio je učesnik u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji, u kojoj je stradala jedna ženaska osoba. Iako je kolima udario ženu, koja je usled zadobijenih povreda izgubila život, tužilaštvo je procenilo da David nije kriv, jer je vozio po svim propisima, dozvoljenom brzinom i nije mogao da izbegne žrtvu koja je na auto-putu napustila vozilo usled udesa koji se desio pre nego što je roker naišao svojim autom. 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David stigao u Srbiju

 

Tragedija je nažalost bila neizbežna, a čudo je što je on prošao bez ozbiljnijih povreda. Rokera prati loša sreća, prošle godine u aprilu doživeo je udes, a u saobraćajnoj nesreći izgubio je i oca. Jedan od atrologa za medije tvrdi da David ima lošu karmu:

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David

 

- Ovo je težak horoskop, jer predstavlja ličnost koja ima zadatak da u životu uradi nešto što nisu drugi uradili. Velika snaga, izdržljivost i intelekt krasi Davida. Međutim, on prolazi kroz mnoga iskušenja. Najlošije se nalazi u polju porodice, koja je ovde napadnuta - smrt, ubistvo, samoubistvo, nasilje. Đorđe vuče karmu predaka, tačnije oca koji je poginuo u nesreći. Ulaskom Plutona u vodoliju sada je napadnut njegov znak škorpija i to ekstremnim aspekatom koji je jako opasan, bukvalno kao atomska bomba. Psihički je jak, ali nosi bol u sebi zbog porodice i to ga tišti celog života. Jako će biti nezgodno kada uUran krene direktnim hodom od 27. januara. Najbolje je da tad ne vozi, da nađe nekog vozača. Teški aspekti koji su sada na nebu zaista mu ne ideu u prilog - govori astrolog za Svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading