NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Ovako Marija Šerifović obasipa naslednika PAŽNJOM - istopilo bi i najhladnija srca! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović raznežila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Ovako Marija Šerifović obasipa naslednika PAŽNJOM - istopilo bi i najhladnija srca! (GALERIJA)

Foto: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je sa sinom Mariom stigla u porodični dom u Beogradu na vodi, gde uživaju u novom životu. Stan je već opremljen za bebu, ali je Marija dodatno ulepšala prostor u duhu novogodišnjih praznika, stvarajući toplu atmosferu za njih dvoje.

Na jednom od snimaka koji je podelila na društvenoj mreži Instagram, Marija se vidi kako pušta pesmu Bruno Marsa i đuska sa svojim sinom, čime je nasmejala mnoge pratioce. Njen duhovit pristup i opuštenost su, kao i obično, izazvali pozitivne reakcije i osmehe kod mnogih.

Ovaj predivan trenutak pokazuje Marijinu predanost majčinstvu i uživanje u svakom zajedničkom momentu sa malim Mariom, što je nešto što pratioci rado prate na društvenim mrežama. Marija je uhvatila sina za nogu, a potom je poljubila.

Preseljenje u sređeni stan u Beogradu na vodi označava početak nove životne faze za Mariju Šerifović. Uz sve obaveze i poslovne angažmane, ona sada ima priliku da se posveti svom sinu i stvori harmoničan porodični život. Ovo preseljenje takođe označava i prilagođavanje na novu sredinu, ali i stvaranje novih uspomena u ovom modernom delu grada.

Kroz ove intimne trenutke, Marija ne samo da uživa u majčinstvu, već i neguje umetnički duh svog sina, otvarajući mu vrata ka jednom od najlepših izraza ljudske kreativnosti - muzici. Ovo je gest koji će svakako imati uticaja na mališanov razvoj i stvaranje njegovog odnosa prema umetnosti u budućnosti.

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Mario i Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading