ZAVIRITE NA IMANJE NAŠE GLUMICE: Napravila oazu mira na selu, a tek ad vidite šta RADI (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako Katarina Žutić stvara čuda na svom seoskom imanju van Beograda!

ZAVIRITE NA IMANJE NAŠE GLUMICE: Napravila oazu mira na selu, a tek ad vidite šta RADI (VIDEO)

Foto: printscreen

Glumica Katarina Kaja Žutić, poznata po svojim ulogama na filmu i televiziji, često ističe važnost svog seoskog imanja van Beograda. Kaja je nasledila kuću i imanje od svoje bake i deke, a svoje vreme tamo provodi uživajući u prirodi i umetničkom izražavanju.

Kaja Žutić je otkrila da je njena ljubav prema slikarstvu procvetala upravo na seoskom imanju. Često ističe koliko je važno za nju da sama sadi povrće, podrezuje voće i uživa u stvaranju umetnosti u prirodi. Interesantno je da čak i kada su temperature niske, Kaja ne odustaje od odlaska na selo kako bi slikala i stvarala.

Nedavno, Kaja je odlučila da podeli svoje radove sa javnošću i organizovala je svoju prvu izložbu u Beogradu. Na ovoj izložbi, posetioci su imali priliku da vide Kajine slike i da se upoznaju sa njenim umetničkim stvaralaštvom van glume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Katarina Kaja Žutić, osim po svom glumačkom talentu, sada će biti upamćena i po svojoj ljubavi prema seoskom životu i stvaranju umetnosti u prirodi. Njena posvećenost ovom hobiju pokazuje koliko je važno pronaći vreme za stvaranje i izražavanje čak i u užurbanom svetu glume i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading