OVA ŽENA JE TIHA PATNJA DOKTORA NESTOROVIĆA! Otkriveni do sada nepoznati detalji, ovih nadimaka nije mogao da se "reši"

Autor:

Zabava

22.12.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović šta god da kaže to u javnosti odjekne kao bomba.

OVA ŽENA JE TIHA PATNJA DOKTORA NESTOROVIĆA! Otkriveni do sada nepoznati detalji, ovih nadimaka nije mogao da se "reši"

Foto: youtube.com/printscreen

Branimir Nestorović, čija je lista "Mi glas iz naroda" iznenadila sve na parlamentarnim i lokalnim izborima, a malo ko zna da je doktor imao razne nadimke koji su se menjali iz godine u godinu.

Republika

Foto: printscreen

Branimir Nestorović otkrio sve svoje nadimke

Naime, Branimr šta god da kaže to u javnosti odjekne kao bomba, a nedavno je otkrio kako su ga sve zvali, kao i šta bi bio da nije doktor.

Počeo sam kao Beli, pošto sam bio kovrdžav i beo kao klinac, a sad sam se opet vratio na početak. Pa su me zvali Bane Kostur jer sam bio jako mršav. Pa sam trenirao atletiku, pa su me zvali Bane Konj. Trčanje sam trenirao na 800 metara nisam bio loš uopšte.  I to se menjalo, svašta sam bio i na kraju sam ostao Bane - rekao je Branimir u emisiji Amidži šou, te priznao šta bi bio da nije doktor:

Republika

Foto: youtube.com/Moje Dobro

Doktor Branimir Nestorović želeo da bude mašinovođa

- Ja sam svake godine najzaljubljeniji, nema to kraja, to je bolest hronična. Da nisam doktor, svašta bih bio. Ja sam hteo da  budem mašinovođa. Iz moje kuće je prolazila pruga i ta parnjača. I dan-danas najviše volim vozom da putujem, to mi je onako baš kul zanimanje. Sediš u onoj lokomotivi, garav, niko te ne zna, ko si šta si. 

Branimir je nedavno pričao da voli da ode u kafanu, te da jednu pesmu stalno naručuje, a onda otkrio na koga se ložio u mladosti.

Republika

Foto: printscreen

Doktor Branimir Nestorović u kafiću

- Pesmu koju uvek naručujem u kafani je od Bore Spužića Kvake. U pitanju je pesma "Tajna", ona mi je omiljena. Išao sam u nižu muzičku školi, svirao sam harmoniku i nekako sam sklon muzici - rekao je nedavno Nestorović, te priznao na koga se kao klinac ložio:  

Republika

Foto: printscreen

Branimir Nestorović se ložio na glumicu Savinu Geršak

- Lozio sam se na slovenačku glumicu Savinu Geršak, ona je bila švedski tip, a hlada slovenka. Spolja led, a unutra vatra. Pored nje mi se sviđala Merilin Monro.

Podsećamo da je doktor Nestorović nedavno pričao i o tome koliko je bio nemiran kao dečak, te da je bio član takozvane ulične bande, kao i da su ga baka i majka stalno tukle.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rza

22.12.2023 12:36

Imas ti i druge nadimke .nadrilekar,šaman,itd itd