EVO ŠTA PIŠE U DOKUMENTIMA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otkriven DNK novorođene bebe - DETALJI šokirali javnost!

Autor:

Zabava

15.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otvorila dušu!

EVO ŠTA PIŠE U DOKUMENTIMA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otkriven DNK novorođene bebe - DETALJI šokirali javnost!

Foto: MIOMIR MILIĆ, Tanjug/AP

Marija Šerifović

Marija Šerifović, jedina srpska pobednica na Evroviziji, otkriva da je njen proces odlučivanja o surogat majčinstvu dugo trajao. Kada je konačno donela odluku, sve je išlo od sebe, uz pomoć pravih ljudi i "Onog odozgo".

Šerifovićeva ističe da je proces surogat majčinstva zahtevan i emotivno i administrativno, ali da nije nemoguć. Naglašava važnost pravne regulacije, medicinskog dela, agencije koja zastupa prava surogat majki i lekara koji prate trudnoću. Ističe da je velika želja ključna za uspeh.

Foto: MIOMIR MILIĆ, pixabay.com

Marija Šerifović postala majka

 

- Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo - kaže Marija Šerifović, jedina srpska pobednica na Evroviziji.

Šerifovićeva ne otkriva identitet oca deteta zbog ugovora o privatnosti, ali ističe da će njen sin saznati sve o tome u budućnosti. Takođe potvrđuje da je u dokumentima upisana kao jedini roditelj, kako u genetskom, administrativnom, tako i u svakom drugom smislu.

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu.

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović postala majka

 

Ono što sve zanima je svakako ko je otac deteta. Da li je njegov identitet uopšte bitan, da li ste ga vi izabrali i da li on u budućnosti igra bilo kakvu ulogu u Mariovom životu?

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Vi ste u dokumentima upisani kao jedini Mariov roditelj?

- Baš tako. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj.

Da otklonimo nedoumice, vi ste u genetskom smislu Mariova majka i zakon Republike Srbije vas prepoznaje kao majku?

- I u genetskom, i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj -  priča Marija za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bojan

16.12.2023 04:54

Ona nikada nije ozbiljna.

Vera

16.12.2023 09:22

Da je dete živo i zdravo. Surogat majka uz pomoć onog odozgo, pa taj odozgo bolje da je tebi pomogo da budeš prava majka, da nosiš i osetiš to dete dok se razvija i raste. A sada iznajmi šenu koja će da ga doji, čuva, a ti živi život.

Sokrat

16.12.2023 11:07

Jadno to dete.