OVO MORA DA ISPUNJAVA DŽEHVIN DEČKO: Pevačica obelodanila listu zahteva!

Autor:

Zabava

09.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora na društvenim mrežama otkrila šta joj je najbitnije kod muškarca!

OVO MORA DA ISPUNJAVA DŽEHVIN DEČKO: Pevačica obelodanila listu zahteva!

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Jedna od omiljenih tema medija kada je reč o Teodori Džehverović jeste njen ljubavni status. Nedavno je pevačica otkrila javnosti šta tačno zahteva od svog potencijalnog partnera. Naime, na pitanje fanova o tome koji su kriterijumi koje treba da zadovolji njen partner, Teodora je iznela nekoliko bitnih tačaka.

Ona ističe da je bitno da njen partner ne bude "paćenik" koji je lako dostupan svakoj lepoj devojci, već da bude pažljiv, da razmišlja o budućnosti kao i ona, da razume njen posao i da bude svestan koga ima pored sebe. Takođe, ističe da joj finansijska podrška nije bitna, jer teži da bude nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju.

Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom - istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo - zaključiala je Džehva.

Već nekoliko meseci se spekuliše da je Teodora u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom, ali pevačica još uvek nije javno potvrdila ove glasine. Na pitanje o svom privatnom životu, Teodora je nedavno izjavila da ne želi da govori o tome, čime je dodatno podgrejala interesovanje medija i javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com/teodora, instagram.com/maticrebec

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading