LAZIĆ ZA STAN I AUTO PUKAO 300.000 EVRA: Folker konačno rešio da se skrasi, a evo u kom gradu je svio PORODIČNO GNEZDO!

Autor:

Zabava

07.12.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker konačno rešio da se skući u Novom Sadu, pa je sa suprugom Katarinom pazario nekretninu koju sad kompletno sređuju.

LAZIĆ ZA STAN I AUTO PUKAO 300.000 EVRA: Folker konačno rešio da se skrasi, a evo u kom gradu je svio PORODIČNO GNEZDO!

Foto: RINA, ST/D. KADIĆ

Pevač Darko Lazić najzad je pazario stan u Novom Sadu, gde planira da se skući sa suprugom Katarinom, a na njega je pukao blizu 200.000 evra.

Foto: Instagram.com

Darko Lazić obožava sve što je na četiri točka

Kako Republika saznaje, Darko već više od tri godine traži nekretninu u ovom gradu jer je često zbog raznih obaveza u Novom Sadu, a kako se Katarina i on već navikli jer tu žive dugo pod rentom, sad su konačno vlasnici nekretnine. Lazić se, pored stana, častio i BMW, koji košta 100.000 evra, ali koji još nije vozio na duže staze.

- Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi - kaže za naš list izvor blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

- Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

Republika

Foto: Republika

Darko Lazić sa suprugom rešio da se skrasi u Novom Sadu

Pozvali smo pevača da bismo ga pitali za više detalja, a on nam je potvrdio da se skućio, ali nije hteo previše da priča o sumama.

- Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili - kaže Darko i dodaje:

- O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mestu!


Skrasio sam se kad sam promenio 300 žena

Foto: Republika

Darko Lazić uvek iskren do koske


Lazić tvrdi da mu je bilo potrebno da se u mladosti izludi i promeni više partnerki da bi se sada konačno u tridesetim smirio pored jedne žene.

- Čovek koji nije platio prostitutku za seks za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom. Do sada, kad se sve sabere, promenio sam sigurno preko 300 žena, ali ne žalim. Znao sam da mi to treba da se izludim u mladosti, da bih se kasnije posvetio porodici i evo, to se i desilo - pričao je ranije folker.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading