ŠOK PREOKRET U "ZVEZDAMA GRANDA": Viki Miljković otkrila detalje, OVO više neće biti isto!

Autor:

Zabava

24.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Viki Miljković oprobaće se u sevdalinkama, u čemu će joj pomoći njen kandidat iz Zvezda Granda Nermin Handžić

ŠOK PREOKRET U "ZVEZDAMA GRANDA": Viki Miljković otkrila detalje, OVO više neće biti isto!

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Hadnžić, Viki Miljković

Viki Miljković sa nestrpljenjem očekuje Veče sevdalinki 30 novembra u Tuzli gde će zajedno sa velikim pevački imenima odmeriti snage u izvođenju starih, izvornih pesama. 

- Meni je ukazana ta posebna čast da nastupam na jednoj takvoj večeri sevdalinke i da istu pevam. Zaista će mi biti veliko zadovoljstvo i čast da pored jedne Hanke Paldum, Snežane Đurišić, Halida Bešlića, Asima Brkana budem i ja dio te ekipe. Naravno tu će biti i mladi pevači poput Mirze Selimovića, Nermina Handžića, jer taj podmladak je veoma bitan da nastavi tradiciju sevdaha. Odlučila sam se da pevam pesmu „Vino piju nane age Sarajlije“, a sa Nerminom ću da otpevam pesmu “Oj Safete ,Sajo Sarajlijo“, a kako sam čula od organizatora upravo ta pesma nije do sada ni jednom pevana na tom festivalu, koji ove godine proslavlja 15 godina postojanja - rekla je Viki za bosanski Express, te priznala da je spremna da njoj neko održi lekciju, kao što je ona svojevremeno Nerminu u takmičenju "Zvezde Granda" gde mu je bila mentor, a sad je došlo vreme da zamene uloge

-Hahaha, da da, ali baš je tako. Ako smem da kažem Nermin je u izvođenju sevdalinke perfektan i to prosto iz njega izlazi, to njemu leži. Sevdalinka je voda koju je Nermin pio od malih nogu. Ja nisam toliko iskusna u sevdalinkama, sada ćemo zameniti uloge i on će meni da bude mentor. Naravno i uz veliku podršku mog supruga Tašketa - zaključila je Viki.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading