DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA VEĆ IMALA PRESTUP: Pevačicu pre "Zvezda Granda" izbacili iz drugog programa!

Autor:

Zabava

22.10.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica jednim potezom šokirala čelnike, pa dobila zabranu, a već je diskvalifikovana iz drugog takmičenja!

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA VEĆ IMALA PRESTUP: Pevačicu pre "Zvezda Granda" izbacili iz drugog programa!

Foto: printscreen/RTVPink

Abida Milkunić

Ceo region bruji o pevačici Abidi Milkunić, koja je sinoć šokirala Sašu Popovića u takmičenju "Zvezde Granda". Naime, takmičarka Abida Milkunić je sinoć bez ikakvog objašnjena napustila takmičenje "Zvezde Granda", u kom se takmičila i pre dve godine. Saša je obavestio publiku da je ona diskvalifikovana i da neće moći da se takmiči više.

Kad se pojavila u ovom takmičenju pre dve godine, Abida je ispričala da je zbog audicije za "Zvezde Granda" diskvalifikovana iz drugog takmičenja.

Naime, dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, Aida je saznala da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću, što nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Abida Milkunić

- U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za "Zvezde Granda". Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila - ispričala je Abida u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala tada da joj je drago što se prijavila.

- Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se - istakla je tada Abida.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Saša Popović

Ona je sinoć svojevoljno napustila takmičenje u baražu.

- Završen je još jedan baraž i da vidimo ko će posle baraža ići dalje. Samo imamo jedan slučaj, koji se nikada do sada nije desio u "Zvezdama Granda". Jedna takmičarka je napustila takmičenje, otišla, napustila takmičenje. Nije obražložila kako i zašto. Abida Milkunić. Tako da, ona više nikada neće moći da se takmiči - rekao je Popović sinoć u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading