VODITELJKA HITNO NAPUSTILA BEOGRAD, OVO JE NJENA LOKACIJA: Jovana Jeremić se oglasila sa OVE destinacije, ništa nije smela da otkriva!

Autor:

Zabava

26.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se oglasila, nakon napuštanja Beograda!

VODITELJKA HITNO NAPUSTILA BEOGRAD, OVO JE NJENA LOKACIJA: Jovana Jeremić se oglasila sa OVE destinacije, ništa nije smela da otkriva!

Foto: Privatna Ahiva, Republika.rs

Voditeljka Ružičaste televizije Jovana Jeremić obavestila je svoje pratioce na Instagram profilu da je hitno napustila Beograd. Naime, voditeljka Jovana je objavila kadar iz Novog Pazara, gde je otputovala kako privatno, tako i poslovno.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić Novo jutro

 

Kako tokom nedelje ima dosta poslovnih obaveza i retko pronalazi vremena da se posveti sebi, Jovana je poznata kao neko ko spoji lepo i korisno, te je otišla na kafu, o čemu je obavestila svoje pratioce. 

- Toliko mije lepo kad dođem u Novi Pazar. Ovaj narod ovde je tako otvoren i iskren. Svaki put se osećam kao kod kuće. Hvala na svim današnjim darovima, Novopazaraci - napisala je Jovana. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading