MELINA DŽINOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Prva izjava nakon navoda da se RAZVODI od Harisa Džinovića!

Autor:

Zabava

31.08.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka i supruga pevača Harisa Džinovića se oglasila nakon što se u medijima pojavila informacija da se poznati par razvodi!

MELINA DŽINOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Prva izjava nakon navoda da se RAZVODI od Harisa Džinovića!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Domaći mediji su danas preneli vest da se posle 22 godine braka razvode Melina i Haris Džinović, a nakon ovih navoda, ona se ekskluzivno oglasila za Republiku i demantovala da se razvode.

- Nemojte da me zovete oko tih gluposti, nema nikakve izjave, Bože sačuvaj, ne mogu više od ovih nepristojnih ljudi. Mene znate 20 godina, ja sam takva kultura, imam odnos prema svima super. Ne mogu da se uzrujavam... Eto, vidite, ne vredi ni kultura i dobra saradnja. Strašno. Hvala vam što ste zvali, vi ste jedini koji ste proverili - rekla je Melina za Republiku i zahvalila se na pozivu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina i Haris

Podećanja radi, u domaćim medijima se pojavila informacija da se poznati par razvodi nakon višegodišnjeg zajedničkog života, međutim, kako nam je Melina otkrila, u pitanju je neistina i u njihovom odnosu nema trzavica.

Inače, Melina i Haris imaju ćerku Đinu, koja je neretko jedna od glavnih tema javnosti zbog svog prezentovanja na društvenim mrežama, gde je često možemo videti u raznim izdanjima, a pevačeva supruga se jednom prilikom i oglasila povodom toga.

- Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - rekla je Melina nedavno.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Melina Džinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

31.08.2023 17:31

Jao jadni vi, kao ne znate sta vam cerka objavljuje, ajde bre mars tamo odakle ste disli, povraca mi se na vas