TREĆA SREĆA! Skaj Vikler VERIO ovu lepoticu, pohvalila se SKUPOCENIM PRSTENOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni muzičar nakon dva neuspešna braka verio lepu Nastasiju!

TREĆA SREĆA! Skaj Vikler VERIO ovu lepoticu, pohvalila se SKUPOCENIM PRSTENOM! (FOTO)

Foto: Promo foto

Dorđe Miljenović, popularni pevač i autor poznatiji pod imenom Skaj Vikler, verio je dugogodišnju devojku Nastasiju Bodirogu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nastasija Bodiroga

Bodiroga se odmah na društvenoj mreži Instagram pohvalila dijamantskim prstenom. Naime, ona je objavila fotografiju i u opisu napisala "Ljubav", a na prstu joj je zablistao prsten. Nastasija nije mogla da sakrije osmeh sa lica.

Republika

Foto: Instagram.com

Nastasija Bodiroga

Atraktivna lepotica često objavljuje zajedničke fotografije, ispod kojih dobijaju komplimente, a ispod objave u kojoj je saopštila da je verene nizale su se čestitke.

Vikler je ranije bio u braku sa Minom Berček, ćerkom Aleksandra Berčeka, a onda je oženio Anđelu Stamenković, sa kojom je dobio ćerku Strelu. Ni drugi brak mu nije potrajao, a izgleda da je muzičar odlučio da ispoštuje onu staru, treća sreća.

Republika

Foto: Instagram.com

Skaj Vikler i Nastasija Bodiroga

Inače dok je bio sa Minom, pisalo se da su se voleli do ludila, ali da njen otac Aleksandar taj brak nije podržavao, kao i da nije bio na njihovom venčanju. Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara glumca koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život- ali daleko od očiju javnosti. 

Skaj Vikler je bio i u vezi sa pevačicom Katarinom Kajom Ostojić, a ta romansa bila je veoma turbulentna. Upoznali su se u rijalitiju "Veliki brat", emocije su bile burne, ali veza nije potrajala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading