DŽEHVA NE OSTAVLJA NIŠTA ZA SVOJA 4 ZIDA: Skinula se, pa pokazala telo iz svakog ugla! Novi snimci preplavili društvene mreže!

Autor:

Zabava

13.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović "srušila" internet novim snimcima!

DŽEHVA NE OSTAVLJA NIŠTA ZA SVOJA 4 ZIDA: Skinula se, pa pokazala telo iz svakog ugla! Novi snimci preplavili društvene mreže!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović ne prestaje da provocira golišavim fotografijama, na koje gotovo niko ne ostaje imun, pa se komentari neprestano nižu, a mala Džehva neretko ume ironično da odgovori na iste.

Naime, ona je ponovo otputovala, pa obradovala fanove novim letnjim fotografijama sa plaže, a kako redovno trenira, odlučila je da svima pokaže rezultate.

 

 

Dok su je jedni hvalili, drugi su Teodoru podsećali da je prate i deca, te da bi trebalo da obrati pažnju na to kakav im primer daje, ali se čini da to nju nije poremetilo, pa je nastavila još "jače" i objavila snimak, na kom pokazuje svaki deo tela. Najpre je usnimila stomak i noge, a zatim zadnjicu, koja joj je sada u prvom planu na svim fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading