MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA POSAO MUSTAFI! Uličnom sviraču promenjen život iz korena!

Autor:

Zabava

05.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović promenila je život Mustafi Hrustića.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA POSAO MUSTAFI! Uličnom sviraču promenjen život iz korena!

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Priča Mustage Hrustića, momka iz Zenice čija je životna priča ganula sve, a posebno pevačicu Marije Šerifović koja mu je promenila život iz korena.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Mustafa Hrustić i Marija Šerifović

Naime, ona mu je regulisala stambeno stanje, platila mu je kiriju za godinu dana i tri obroka u jednom restoranu. Takođe, zajedno sa gradonačelnikom Zenice mu je pronašla posao gde će sređivati bazene, a na svom Jutjub kanalu je pokazala kako izgleda jedan njegov radni dan.

- Radim sve. Kad je gužva ima više posla, ali zadovoljan sam. Nije mi dosadno. Srećan sam sada hvala Bogu. Neki su mi pisali da ne želim da radim, ali to nije istina, samo da je pošten posao i to je to. Lepo mi je, ne razmišljam da li ću zaraditi dovoljno i imati za sebe, znam da me čeka plata za mesec dana.

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović našla posao Mustafi

Podsetimo, Mustafa je sa sedam godina ostao bez roditelja, a ljudi koji su brinuli o njemu su ga od malih nogu primoravali da zarađuje. Zbog svega toga je izgubio pravo na srećno detinjstvo, kao i na školovanje zbog čega je kasnije platio cenu.

Tako je ulični svirač izgubio pravo na srećno i bezbrižno detinjstvo, ali i pravo na školovanje, zbog čega sada plaća cenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading