"BRENA JE NAJVEĆA STIPSA NA ESTRADI" Zorica Marković oplela po koleginici, otkrila NAJMRAČNIJU tajnu, nastao MUK u studiju!

Autor:

Zabava

04.07.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković oplela po kolegama sa estrade, a Lepu Brenu navela kao najveću stipsu!

"BRENA JE NAJVEĆA STIPSA NA ESTRADI" Zorica Marković oplela po koleginici, otkrila NAJMRAČNIJU tajnu, nastao MUK u studiju!

Foto: ST/Nikola Mutić, Petar Divac

Pevačica Zorica Marković u večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića učestvovala je u igri ,,Intimne kuglice". Nakon što je izvukla broj dva, njeno pitanje bilo je da navede dve osobe sa estrade, za koje smatra da su najveće stipse. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković Amig show

 

Bez dlake na jeziku, Zorica poznata da je britka sablja u verbalnim okršajima, navela je da su to Lepa Brena i Miloš Bojanić, a potom objasnila i zbog čega je baš njih dvoje navela. Zorica je u emisiji istakla da joj ni Brena, ni Bojanić nisu platili piće, što je nju uvredilo.

- Brena mi nikada nije platila piće, ko bre još... I Miloš Bojanić, nikada mi nije platio piće - rekla je Zorica Marković. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Auh.... Kriterijuma

04.07.2023 23:29

Zato imaju i zivotare od svog rada. Nit propijeno, niti procetdano. Ne znam, treba li da placaju picei kafe tako kome stignu, da bi stavili do znanja da su se pojavili? Ali, eto ne zaradjiju na rijalitiju da bi ziveli, a LB nikad javno opsovala, daama. A, Vi... Treba da probate oprati usta sapunom...