HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE NA MUSIC WEEK-u! Tokom nastupa ona je pogođena u GLAVU, doktori morali odmah da saniraju povredu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći održano je treće veče Music Week festivala, a nakon brojnih delikventskih nasrtaja na izvođače, jedna plesačica završila je u ambulanti!

HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE NA MUSIC WEEK-u! Tokom nastupa ona je pogođena u GLAVU, doktori morali odmah da saniraju povredu! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Svi izvođači na festivalu "Belgrade Music Week" su se potrudili da atmosferu dovedu do usijanja i zabave publiku, ali je na njihovim nastupima došlo do nekoliko skandala.

Naime, pojedinci u publici su pokazala svoj bezobrazluk i nekulturu tako što su gađali nekoliko izvođača flašama, zviždali im i isterivali sa scene, a među njima se našao i popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, pevačice Ema Radujko, Breskvica, ali mnogi drugi. 

 

Tim povodom se oglasila jedna plesačica Nika Stanković koja je nastupila na Music Week-u, čije je koreograf pogođen u glavu, nakon čega je završila u ambulanti. Ona je objavila video u kom je objasnila šta se sve desilo:

- Šta nije u redu sa nevaspitanom glinčadijom na Music Week-u? I šta nije u redu sa obezbeđenjem, gađali ste svakog izvođača, i pored svakog je proletela flašica... Pogodili ste našeg koreografa i devojka je završila u ambulanti! Treba da vas bude sramota! Na klizavom podijumu, teško je da izvodimo bilo šta, a na sve to mi trebamo da igramo. Šta s vama nije u redu? Pritom, gađate svakog izvođača! Ono je bilo toliko odvratno i nepoštovanje prema svakog izvođaču!  - isprilčala je Nika na TikTok videu. 

Detaljnije poslušajte u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading