EKSKLUZIVNI SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Ovako je PRETUČENA Jelena Radanović, bivši muž je KRVNIČKI vukao i bacao po zemlji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanović preživela nasilje, a sada su se pojavili snimci sa sigurnosne kamere!

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Ovako je PRETUČENA Jelena Radanović, bivši muž je KRVNIČKI vukao i bacao po zemlji! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, doživela je nasilje pre nekoliko nedelja ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji, kada ju je, prema njenim rečima, navodno napao bivši suprug i otac njena dva sina.

Foto: Ata images

Jelena Radanović I Sloba Radanović

 

Osim spekulacija da su kamere sa Jelenine i drugih kuća u tom delu naselja snimile ceo incident, jedna komšinica tvrdi da je očevidac svega što se desilo pevačevoj supruzi koja se porodila pre samo tri meseca:

- Čula sam dreku pa sam pogledala kroz prozor. Ne želim da se mešam, ali ću vam reći šta sam videla. Meni nepoznat čovek se raspravljao s Jelenom. Nju znam jer mi je komšinica, divna je i dobra žena. Ona mu je nešto objašnjavala i odjednom je pala na pod. Pretpostavljam da je taj muškarac gurnuo. Nakon toga je prišla žena i udarila je. Jelena je ušla u kuću, a oni su zvonili na vrata. Nisu odustajali. Posle nekoliko minuta izašla je iz kuće i krenula kolima negde. Čula sam kad je ta žena dobacila muškarcu: "Prepreči joj put." Kako je sve delovalo, pomislila sam da je u pitanju njen bivši muž - kazala je žena i nastavila:

- Ubrzo je došla policija. Jako sam se uznemirila. Vukli su je po ulici, bili su jako bezobrazni. Ta žena ju je gurala, nije joj dozvolila da uđe u auto. Bože, šta se dešavalo. Nisam samo ja gledala kroz prozor taj prizor, mnogi su. Jedan komšija je čak izašao, ali su oni otišli. Posle sam čitala u medijima da je moja komšinica bila u Urgentnom centru i da ima povrede po telu. Ovde su sve kuće pod kamerama, tako da snimak sigurno postoji - kaže komšinica Radanovićevih za "Kurir".

Jelena je tri sata provela u Urgentnom centru, gde je detaljno pregledana. Kada je izlazila iz bolnice, srela se s bivšim mužem i njegovom partnerkom, koji su tada došli na pregled.

Sada su se pojavili prvi snimci sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako je Jelena pretrpela nasilje.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

15.06.2023 11:48

Napao je pred decom. Strašno. Ovo je za zatvor.

Nina

15.06.2023 21:29

Stop nasilju nad zenama!!! Pred detetom je stoka tuce!!! Dozivotna!!!