ĆERKA ANABELE ATIJAS BILA U KONTAKTU SA NASTRADALOM DEVOJČICOM U "ŠKOLI SMRTI": Na sahrani se pojavila slomljena bolom, a sada priznala sve šta zna o tragediji!

Autor:

Zabava

07.05.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Anabele Atijas bila najbolja drugarica sa sestrom nastradale devojčice.

ĆERKA ANABELE ATIJAS BILA U KONTAKTU SA NASTRADALOM DEVOJČICOM U "ŠKOLI SMRTI": Na sahrani se pojavila slomljena bolom, a sada priznala sve šta zna o tragediji!

Foto: Republika.rs

Srbiju je zadesila neviđena tragedija, kada je maloletni Kosta Kecmanović u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" pobio drugare iz razreda, nakon čega su roditelji ispratili na večni počinak svoje anđele.

U Srbiji je momentalno proglašena trodnevna žalost od petka do nedelje, a na sahrani jedne od devojčica pojavila se i estradna umetnica Anabela Atijas. Kako se saznalo, Anabelina najmlađa ćerka Blankica bila bliska sa sestrom nastradale devojčice.

Foto: Republika.rs

Anabela Atijas na sahrani

 

I među javnim ličnostima ima onih koji su bili bliski sa žrtvama i njihovim porodicama. Skrhana od bola, pevačica Anabela Atijas je sa ćerkama bila na sahrani jedne od sedam devojčica koje je prošle nedelje zverski usmrtio trinaestogodišnji dečak, njihov drug iz klupe, u nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Pored njih, stradali su i jedan dečak i čuvar škole, dok su petoro dece i nastavnica istorije ranjeni.

- Mlađa sestra nastradale devojčice išla je sa mojom ćerkom u razred. Zajedno su bile u boravku i ceo dan su provodile zajedno. Predivna porodica. Velika tragedija, preteški dani za sve nas, naročito za porodicu - rekla je za Kurir vidno potresena pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading