"KARIĆA TREBA KASTRIRATI, ČISTI SE OD DROGE I ALKOHOLA" U jeku skandala zbog DEMOLIRANE Nataše Šavije, reči koje su upućene Stefanu će vas naježiti!

Autor:

Zabava

02.05.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić dobio je niz pretnji i kletvi!

"KARIĆA TREBA KASTRIRATI, ČISTI SE OD DROGE I ALKOHOLA" U jeku skandala zbog DEMOLIRANE Nataše Šavije, reči koje su upućene Stefanu će vas naježiti!

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

Za bivšeg zadrugara Stefana Karića osnovano se sumnja da je pretukao starletu Natašu Šaviju, nakon čega je ona završila na operacionom stolu. U masnicama, podlivima i sa razbijenom jagodičnom kosti, Šavija jedva da sebe može u ogledalo da pogleda. 

Na društvenim mrežama pokrenula se tematika ko je zapravo Stefan Karić i da li je ovo njegovo pravo lice. 

 

Iako za sada još uvek nije poznato šta se tačno desilo tokom nemilog događaja, ljudi već uveliko pišu o Kariću samo najgore stvari. On će se sutra predati policiji, gde će dati zvaničnu izjavu, u pratnji advokatskog tima. 

Na Tviteru se pokrenula peticija da se Karić čak i kastrira zbog njegovog navodnog učinjenog zločina. 

- Stefan Karić zaslužuje da ga kastriraju. Njegovog oca takođe .

 

 

- Osman Karić bolje da je izjavio da je Stefan čekao da prođe 48h, pa da se preda policiji i da je čekao da se pročisti krv od droge i alkohola.

 

 

- Stefan Karić, nasilnik.

 

 

- Ako uspe Stefan Karić da te ubedi da je fin momak, onda ti IQ nije baš na zavidnom nivou.

 

 

- Stefan Karić glumio neku veličinu u Zadruzi, pa se samo posr*o, mamu ti j*bem nasilniče. Dabogda svetlost dana ne ugledao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mali

03.05.2023 10:48

Kriv je sto je tukao ako je to uopste istina,a da budemo realni ove starlete zamisljaju da su bog i batina i da mogu da rade muskarcima sta pozele pa kad predju svaku granicu i ne dobiju ono sto zele onda ti naprave pakao od zivota