SLAVLJE KOD SLAĐE ALEGRO: Pevačica objavila emotivnu poruku, ne ispušta supruga iz naručja - sve pršti od ljubavi (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro otputovala sa suprugom u Italiju, a povod je prelep.

SLAVLJE KOD SLAĐE ALEGRO: Pevačica objavila emotivnu poruku, ne ispušta supruga iz naručja - sve pršti od ljubavi (FOTO)

Foto: Sharan Concept

Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran Dragaš uživaju u jednom od najsladnijih brakova na estradi već sedam godina, a tim povodom se ona danas oglasila jer, kako je istakla, u pitanju je poseban dan u njenom životu.

Slađa je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila zajedničku fotografiju sa suprugom i tom prilikom uputila emotivne reči svom životnom saputniku.

- Na današnji dan pre sedam godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi. Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, "tiho", a srce i duša "glasno" bili srećni. Tako je i danas - napisala je Slađa u opisu romantične fotografije.

 

 

Inače, Slađa i njen muž godišnjicu braka proslavljaju u Italiji, a komentari i čestitke su se samo nizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading