ON JE LATENTNI GEJ! Vendi oplela po kolegi, tvrdi da je naklonjen istom polu: Nikada ne biste pogodili koji pevač je u pitanju!

Autor:

Zabava

18.12.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi progovorila o s*ksualnom opredeljenju kolege

ON JE LATENTNI GEJ! Vendi oplela po kolegi, tvrdi da je naklonjen istom polu: Nikada ne biste pogodili koji pevač je u pitanju!

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi

U subotu veče Vesna Vukelić Vendi je nastupala u jednom gej klubu u Beogradu, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Ona je istakla da joj nije prvi put da peva na tom mestu i da joj je to bio jedan od najboljih nastupa.

I sad je Vukilećki napravila dar-mar, ređala je svoje pesme, ali i Mine Kostić, a pravi haos je nastao kada je zapevala "Ala bih se šikicala" od Snežane Jovanović Šikice.

Republika

Foto: printscreen RED tv

Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Pitam za druga"

Prisutni su snimke delili na Instagramu, a među onima koji su došli u klub je i nekadašnja najpoznatija striptizeta Branka Blek Rouz.

Vendi je pred izlazak na scenu ispričala da joj je godina koja je na izmaku bila fantastična, a onda je oplela i po kolegi Eri Ojdaniću. S obzirom na to da često imaju zajedničke nastupe, novinare je zanimalo kako bi izgledalo da zajedno pevaju u jednom gej klubu. Tad je Vendi u svom stilu razvezla jezik.

Republika

Foto: Kurir tv printscreen

Era Ojdanić

- Nešto se šuška da je Era latentni gej. Pritom je počeo s godinama da nosi neke helanke, lastiš, naginje mi, iako i nije postao, da je na putu da postane. Vidim da nije gadljv na novac i voli da bude pionir u svemu i svačemu. Ne bih se iznenadila da se oproba u muškoj varijanti. Kaže da su mu žene dosadile - šokirala je Vendi izjavom, a onda i dodala da na našoj javnoj sceni ima dosta homoseksualaca, piše Kurir. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading