SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Poznati maneken napravio LAŽNU svadbu, napravio prevaru od preko jednog MILIONA, pa PRETUKAO mladu!

Autor:

Zabava

26.11.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlo Švonja nestao bez traga.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Poznati maneken napravio LAŽNU svadbu, napravio prevaru od preko jednog MILIONA, pa PRETUKAO mladu!

Foto: shutterstock

Svetski poznati maneken, Karlo Švonja, prošlog vikenda oženio se sa koleginicom Emilijom Selaković. Nakon velikog slavlja, izbio je nevđeni skandal.

 

 

Naime, vlasnica firme za organizaciju venčanja tvrdi da im mladenci nisu platili 15.000 evra koliko je na kraju bio ceh. Ona je slučaj prijavila policiji i podnela privatnu tužbu protiv mladenaca, koji su sve oštetili za ukupno preko milion dinara, prenosi Kurir.

- Bruka i sramota na šta su neki spremni. Radi se o osmišljenoj prevari. Oštećeni smo za preko 15.000 evra. Restoran za milion i deset hiljada dinara, fotografi i video-produkcija za 200.000 dinara, dekoracije za 60.000 dinara, mladenačka torta 70.000 dinara, pirotehnika za 50.000 dinara. Muzika je dobila samo bakšiš. Obmanuti su i ljudi koji su radili transfer jer je mladoženja iz Dalmacije, pa je organizovan prevoz od Hrvatske do Beograda i to im nije plaćeno. Venčanica ne da nije plaćena, nego nije ni vraćena. Za sve postoji pisani trag i ugovori, kao i računi. Slučaj je prijavljen policiji, koja je sačinila zapisnik, a podneli smo i tužbu protiv Švonje i njegove žene, koji su i potpisnici ugovora - priča vlasnica firme i dodaje da je mladoženja i pretukao mladu nakon proslave:

 

 

- Verujte da smo u šoku. Nakon svadbe mladenci i nekoliko gostiju su otišli na jedan splav, gde su nastavili proslavu. Tamo je bio incident. Navodno je mladoženja prebio mladu, a obezbeđenje ga je izbacilo. Mlada je otišla u nepoznatom pravcu, a mladoženja se vratio u naš objekat. Tu su oni imali svoj apartman u kom je spavala mladina majka. On je otišao u sobu i spavao, a ujutru, kada je mlada došla, saopštila je majci da se razvodi, da je sve laž i da ta svadba nije bila prava. Žena je bila u šoku, plakala je satima. Sve je bila laž da bi se izvarali narod i rodbina za poklone, iliti koverte, ali i naša firma - završava sagovornica za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading