KNEZ SE OD NJE RAZVEO ZBOG NESLAGANJA! Majka Ksenije Knežević bila je FATALNA Beograđanka, a i danas zaustavlja dah svojim izgledom! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Knežević je preslikana majka.

KNEZ SE OD NJE RAZVEO ZBOG NESLAGANJA! Majka Ksenije Knežević bila je FATALNA Beograđanka, a i danas zaustavlja dah svojim izgledom! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevačica Ksenija Knežević, bivša članica grupe Hurricane od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni privlači veliku pažnju, što talentom za muziku, što atraktivnim izgledom.

Ono što javnost posebno voli, jesu njene priče o ocu Nenadu Kneževiću Knezu kojima neretko nasmejava sve, a jasno je da su u odličnim odnosima. Ipak, o njenoj majci Nini se malo zna.

Republika

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Ksenija Knežević

2013. godine Knez i Nina su se razveli. Iz braka imaju dve ćerke, Kseniju i Andreu, a poznata pevačica neverovatno liči na nju.

Nenad Knežević Knez i Nina su se venčali u novembru 1995. godine u Beogradu, kada je Nina već bila u osmom mesecu trudnoće. Smatrali su je jednom od najlepših žena, ali je ona izbegavala pojavljivanje u javnosti, kao što je to i sada slučaj.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Nina Vukmanovic Knezevic

Nina Vukmanović Knežević

Na svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom restoranu u Zemunu bila su največa imena sa estrade, kao što su  Marina Tucaković, Ivan Gavrilović, a pevao je i Aca Lukas. 

Republika

Foto: printscreen/facebook/Nina Vukmanovic Knezevic

Nina Vukmanović Knežević prva žena Kneza

Pevač je svojevremeno izjavio da je do razvoda došlo kao posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera.

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu - nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez svojevremeno, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading