Konačno je RAZOTKRIVEN! Ostaćete ZAPANJENI kada vidite kako DEVITO izleda BEZ MASKE (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je najveću popularnost stekao duetskom pesmom "Vudu", koju je otpevao s koleginicom Teodorom Džehverović.

Konačno je RAZOTKRIVEN! Ostaćete ZAPANJENI kada vidite kako DEVITO izleda BEZ MASKE (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Reper Devito pokupio je simpatije publike kada se u javnosti pojavio sa maskom na glavi, koju dosad nikada nije skidao ni na jednom javnom nastupu.

Mali broj njegovih obožavalaca zna kako on zapravo izgleda, ali i da se iza umetničkog imena Devito krije neko ko je sarađivao sa najvećim balkanskim zvezdama.

Reper je najveću popularnost stekao duetskom pesmom "Vudu", koju je otpevao s koleginicom Teodorom Džehverović, a svoju karijeru otpočeo je kao fotograf u rodnom Kragujevcu.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Devito bez maske

Kada je ozbiljnije počeo da se bavi fotografisanjem, David se iz Kragujevca preselio za Beograd, gde je ubrzo počeo da se bavi snimanjem i video-produkcijom. Njegova posvećenost radu brzo se isplatila, pa je on otvorio svoju izdavačku kuću.

Iako ga u javnosti uvek viđamo sa maskom preko lica, Devito je zapravo je neko ko je svima veoma poznat jer se, osim pevačke karijere, veoma uspešno bavi i produkcijom muzičkih spotova, s tim što se tada predstavlja pravim imenom David Ljubenović i ne krije lice.

Evo kako reper izgleda kada nije na sceni:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading