Isplivala ISTINA o razvodu Anđelke Prpić! Brak joj se RASPAO zbog SE*S scena sa Draganom Mićanovićem!

Autor: Kurir

Zabava

21.07.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni razlozi razvoda Anđelke Prpić.

Isplivala ISTINA o razvodu Anđelke Prpić! Brak joj se RASPAO zbog SE*S scena sa Draganom Mićanovićem!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Dario Prpić i Anđelka

Glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od svog supruga Daria, koji nije mogao da obuzda svoju ljubomoru, koja je posebno eskalirala nakon njene intimne scene u seriji ''Žene sa Dedinja''. Kako više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru, odlučila je da se razvede.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Anđelka Prpić

Naime, prvi problemi su počeli još na samom početku zbog njene scene se*sa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“. Dario joj je pravio probleme nakon što je epizoda emitovana tvrdeći da prevazilazi glumačke okvire, a kako izvor Kurira navodi on je video po Anđelkinom izrazu lica da je uživala tvrdeći da zna kada glumi, a kad ne.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Anđelka i Dario Prprić

Problemi su se nastavili i nakon njene uloge u seriji ''Andrija i Anđelka'', te je bio ljubomoran i na Andriju Miloševića, a scene sa njim i Anđelkom nije mogao da podnese. Glumica je tada rešila da se razvede jer više nije želela da trpi ljubomorne scene od čoveka za kojeg je saznala da ju je prevario sa Avom Karabatić.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine - priznala je Ava aferu.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Anđelka Prpić o razvodu

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka 2020. na temu razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading