"Žena od sultana" smršala 7 kilograma za 7 dana: Zbog ovoga izgleda nikad bolje!

Autor: Republika

Zabava

06.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je bila na rigoroznoj dijeti kako bi što bolje izgledala u spotu

"Žena od sultana" smršala 7 kilograma za 7 dana: Zbog ovoga izgleda nikad bolje!

Foto: Republika.rs

Pevačica Tijana eM, priznala je da je bila na rigoroznoj dijeti zbog potrebe snimanja spota. Pa je tako za sedam dana morala da skine čak 7 kilograma.

- Moj stilista je želeo da nosim stvari koje mi nisu dobro stajale i rekao mi je: "Ako hoćeš da sijaš u spotu, na dijetu!" Za sedam dana sam morala da skinem sedam kilograma! Doručkovala sam voće, za ručak sam jela meso, a za večeru povrće. Obroci su bili baš mali - priča pevačica i dodaje da je, pored toga što je promenila jelovnik, redovno išla u teretanu:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tijana eM,

 

- Trebalo je da smršam u vrlo kratkom roku, pa sam radila baš teške vežbe. Teretana mi je pomogla da se zategnem i da pred kamerom moje obline izgledaju savršeno. Trudila sam se i da unosim što više tečnosti. Dan sam počinjala tako što bih popila čašu mlake vode s limunom. Nisam pila gazirano ni alkohol, već samo limunadu i čajeve - dodaje Tijana.


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading