Biljana Tipsarević priznala da je imala probleme jer joj je muž poznati teniser, pa iznenadila: On mi nikada nije pomogao!

Autor:

Zabava

20.06.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Tipsarević progovorila o svojoj karijeri modnog kreatora.

Biljana Tipsarević priznala da je imala probleme jer joj je muž poznati teniser, pa iznenadila: On mi nikada nije pomogao!

Foto: ATA Images

Modna kreatorka Biljana Tipsarević bila je gost emisije ''Sceniranje'' gde je govorila o svojim počecima, ali i predrasudama sa kojima se suočavala jer joj je muž Janko Tipsarević, pa je istakla da joj suprug nikada nije pomogao i da je sve sama postigla.

Republika

Foto: instagram.com/biljanatipsarevic

Biljana i Janko Tipsarević

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom osetila sam predrasude poput onog njen muž je Janko Tipsarević pa će da joj pomogne. Moj muž meni nije nikada pomogao što se tiče posla. Ne zato što nije hteo, već zato što ja to nisam tražila jer nema potrebe. Tako sam vaspitavana od strane svojih roditelja da sam treba da se izboriš - rekla je Biljana Tipsarević i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Tipsarević o karijeri

- Ako si za to i dobro radiš svoj posao ti možeš sam i opstaćeš, a ako ne možeš nešto sam onda i ne treba da ga radiš. Verujem da svaki kvalitet, upornost i strast traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading