Aleksandra Prijović IZNENADILA sve potezom, OBRISALA sve fotke sa Filipom: Svi se pitaju da li je ESTRADNI par stavio tačku na BRAK? (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović obrisala sve slike sa Instgrama sa Filipom!

Aleksandra Prijović IZNENADILA sve potezom, OBRISALA sve fotke sa Filipom: Svi se pitaju da li je ESTRADNI par stavio tačku na BRAK? (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Aleksandra Prijović sve je šokirala potezom, kad je obrisala sve zajedničke fotke sa suprugom Filipom. Na Instagramu pevačice danas je umesto divnih fotografija, osvanula bela površina, a svaka njena objava do jedne je uklonjena sa profila, pa su se svi zapitali šta se dešava u njenom životu. 

Sa njenog naloga uklonjene su sve dragocene uspomene pa čak i one sa Filipom i sinom Aleksandrom.

Republika

Foto: Instagram printscren

Aleksandra Prijović obrisala sve na profilu

 

Ono što je sve začudilo jeste da se pevačica sama odlučila na ovaj korak, a  mnogi su ipak spekulisali da joj je neko čak i hakovao profil.

Sa druge strane, to su samo nagađanja, budući da se Prija povodom ovoga još uvek nije oglasila. Kako pišu domaći mediji, najveća zbrka napravljena je zbog Aleksandrinih poslednjih objava kada se oglasila i otkrila da je doživela veliku neprijatnost zbog nove pesme koja je procurela u javnost pre nego što ju je sama objavila.

– Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači. Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu – poručila je ona tada.

Nažalost, na njenom profilu sada nemamo priliku da vidimo ništa osim bele površine koja indirektno govori da se u životu pevačice dešavaju neki ozbiljni potresi.

Ali ipak, sve je još na nivou nagađanja…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading