Prijovićka priznala da je Živojinovići SPUTAVAJU: Aleksandra otkrila šta joj je Filip ZABRANIO da radi, ne sme da se POBUNI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila je šta joj je zanranjeno u porodičnoj kući Živojinović da radi!

Prijovićka priznala da je Živojinovići SPUTAVAJU: Aleksandra otkrila šta joj je Filip ZABRANIO da radi, ne sme da se POBUNI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je šta nikako ne stigne da uradi po kući Živojinovića . Naime, pevačica kaže da joj teško ne pada nijedan kućni posao, ali da joj to nije dozvoljeno od strane Filipa Živojinovića.

 

 

Naročito teško joj pada to što ne može da sprema svoje specijalitete koje je naučila dok je bila anonimna devojka.

 

 

Radim sve po kući kad god imam vremena. Volim da je sve na svom mestu i opušta me rad dok slušam muziku – otkrila je Aleksandra za „Kurir“, pa se osvrnula na familiju svog supruga Filipa Živojinovića.

 

 

U našoj porodici svi zaista odlično kuvaju, sem mene (smeh). Ja i da hoću da krenem da kuvam, ne mogu da dođem na red. Radila sam sve što su mi dozvolili, sve mi je bilo zanimljivo, pa i da sređujemo baštu - priča Aleksandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading