Ne pada mi na PAMET da mu plaćam KAUCIJU, neka snosi POSLEDICE! Era Ojdanić BESAN na unuka, a ovo je rekao za Kajinog MENADŽERA!

Autor:

Zabava

09.04.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Era Ojdanić je istakao da ne želi da plati kauciju unuku Nikoli Anđeliću, a onda je otkrio i šta je sve čuo o menadžeru Kaje Ostojić, Dušku Banjcu.

Ne pada mi na PAMET da mu plaćam KAUCIJU, neka snosi POSLEDICE! Era Ojdanić BESAN na unuka, a ovo je rekao za Kajinog MENADŽERA!

Foto: Estock/Č.VUKOJIČIĆ/printscreen/instagram.com

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, je uhapšen pre nekoliko dana zajedno sa menadžerom Kaje Ostojić, Duškom Banjcom, zbog posredovanja u elitnoj prostituciji.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Anđelić uhapšen zbog prostitucije

Era je gostovao u jednoj emisiji, a tom prilikom je otkrio da ne može da veruje šta se dešava, ali i da ne želi da plati unuku kauciju.

Republika

Foto: Estock/Č.VUKOJIČIĆ

Era Ojdanić neće da plati kauciju unuku Nikoli Anđeliću

- Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku, ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice! Da ja plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe. Ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života - rekao je Era besno, a onda se ispričao šta mu je unuk rekao pre mesec dana:

Republika

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić o Dušku Banjcu

- Rekao mi je pre mesec, mesec i po dana: ‘Deda, pozdravila te koleginica koja trenira kod mene’. Pitam ga koja, on mi kaže da je Kaja, pitao sam ga: ‘Otkud ti znaš Kaju?’, ona je bila sa mnom u ‘Velikom bratu’. Zahvalio sam se i uzvratio pozdrave, a on mi je rekao: ‘Kaja i njen menadžer su moji klijenti i dolaze kod mene u teretanu na treninge. Čak mi je jednom prilikom njen menadžer rekao: Pozdravi dedu, čuo sam o njemu sve najbolje, ako mu treba neka dobra tezga mogu da mu napravim'. Rekao sam mu da se zahvali i da meni ne treba menadžer, da me ljudi znaju, da moj broj znaju svi u svetu. To je sve što sam znao, preneo mi pozdrave od koleginice i poslovnu ponudu za tezgu - rekao je Era, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading