ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica okrenula leđa polubratu Nenadu, OVAKAV UDARAC NAKON SVEGA NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zabava

13.02.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i njen polubrat Nenad Manojlović nisu u dobrim odnosima, a sada je otkriveno i zašto.

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica okrenula leđa polubratu Nenadu, OVAKAV UDARAC NAKON SVEGA NIJE OČEKIVAO!

Foto: instagram.com

Rada Manojlović i njen polubrat Nenad nisu u dobrim odnosima, posebno od kada se on oženio, a retko dolazi u porodičnu kuću njihovog oca u Četerežu, dok su Rada i njihova sestra Marija Manojlović stalno tamo.

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović

Naime, dugo se pričalo da je pevačica okrenula leđa bratu kada je htela da snime zajednički duet, a on je snimio pesmu sa njenom koleginicom Aleksandrom Mladenović.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Pevač Nenad Manojlović

- Neša već dugo ne dolazi u selo, a Rada je stalno tu. Marija i ona su jako bliske, a on, kao da im nije brat. Pričalo se da Rada i on ne razgovaraju. On je očigledno očekivao da će ga sestra više podržati kada je krenuo da se bavi muzikom, ali sigurna sam da ona nema ništa protiv njega i da je on dobar čovek - kaže za "Svet" komšinica iz Četereža.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Rada Manojlović

Njen brat Nenad je otkrio da ne želi da ga niko "gura" u karijeri, pa da zbog toga nije želeo da snimi pesmu sa Radom.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Pevačica Rada Manojlović

- Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović, koja je tada već bila zvezda. Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Jako je teško napraviti pesmu za sestru i brata, koja bi bila interesantna - rekao je Nenad jednom prilikom u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, prenosi Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

13.02.2022 12:17

Dosta vise sa gologuzim pevaljkama koje nemaju glas a nesto kao pevaju.Ne pisite vise da je neko polubrat,to je odvratno, zasto bi on bio polu?On je ceo i kompletan u svakom smislu.Super pevac sa glasom koji niko nema,ne znam sta ce mu duet osim sa Markovickom, to je super,poznat je,dovoljno je da ga je sestra dovela do Zvezda granda,ostalo sve cini njegov glas i dosta viseeeee

Odgovori 12 16