SMANJILI ŽELUDAC, PA SE PREPOLOVILI: Ovo su poznate ličnosti koje su se podvrgle OPERACIJAMA kako bi smršale! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, Slobodan Vasić, Ana Nikolić, Indi, Dejan Milićević i starleta Tijana Ajfon nisu se pokajali što su išli pod nož jer su se kilogrami topili brzinom svetlosti

SMANJILI ŽELUDAC, PA SE PREPOLOVILI: Ovo su poznate ličnosti koje su se podvrgle OPERACIJAMA kako bi smršale! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Operacija smanjenja želuca je vrsta hirurške intervencije koja je sve popularnija na našim prostorima, a za koju se odlučuju brojne poznate ličnosti s domaće estrade. Tako su među prvima kod hirurga potrčali pevači Darko Lazić, Slobodan Vasić, njihove koleginice Ana Nikolić, Indira Aradinović Indi, modni fotograf Dejan Milićević, dok je među starletama zahvat, pre svih, obavila Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

Svi oni su posle operacije u brojnim intervjuima pričali o tome kako su brzo smršali, ali i kako im se apetit smanjio posle operacije, pa su se kleli u ovaj vid "dijete", koji je idealno rešenje za sve koji brzo žele da postanu fit.

Lazić smršao 88 kilograma

Darko Lazić je operisao želudac nakon što se skroz oporavio od saobraćajke koju je imao pre nekoliko godina, pa je posle intervencije uspeo da skine 88 kilograma. On je pre nezgode imao 162 kg, te je u više navrata pričao da mu je želja da dođe do idealnih 70 kg.

Republika

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Darko Lazić nekad

- Posle operacije želuca uspeo sam da skinem 88 kilograma. Bio sam mršaviji za još pet kilograma i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim jer sam u jednom trenutku bio previše žgoljav! Za dva meseca dobio sam tih pet kilograma, koje sam hteo da vratim. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, najviše čokoladu i budio sam se noću da bih jeo i tako sam se ugojio. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću da menjam ništa. Operacija želuca je odlična stvar. Meni je mnogo pomogla - rekao je pevač.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić sad

Sloba planira dve operacije

Folker Slobodan Vasić je pre nekoliko dana otišao na jednu beogradsku kliniku gde je trebalo da ima operaciju smanjenja želuca, ali se to ipak nije desilo jer mu analize pred operaciju nisu bile dobre. Lekari su detaljnim analizama utvrdili da Vasić ne sme trenutno na ovu operaciju, pa će mu tako, za početak, uraditi drugu, odnosno ugraditi balon u želudac, da bi skinuo nekoliko kilograma viška. Nakon šest meseci on će ponovo pokušati da ode na ovu intervenciju koju je naumio.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sloba Vasić nekad

- Želim da vas obavestim da sam izašao s klinike posle detaljnih analiza. Doneli smo odluku da zbog nekih parametara koji nisu u odgovarajućim granicama 5. februara ugradim balon, a za šest meseci, kada ga izvadim i smršam određen broj kilograma, uradim operaciju želuca. Svakako se nadam da će sve biti kako treba - napisao je pevač na Instagramu.

Republika

Foto: republika.rs

Sloba Vasić sad

Indi umalo nije umrla zbog komplikacija

Indira Aradinović Indi prošla je kroz pravu dramu kad se odlučila na smanjenje želuca. Njoj se tokom operacije desila povreda pankreasa, pa su se doktori lavovski borili da joj se spase život zbog iznenadne povrede.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Indi Aradinović nekad

- Svaka hirurška operacija nosi određeni rizik, a meni se desila najkomplikovanija situacija. Desila se povreda pankreasa. Pankreas, svi znamo da je najvažniji organ, iznenada je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu, koja se upalila i koja se tokom druge operacije morala odstraniti. Dakle, ja u sebi više nemam jedan organ. Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa, a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme. Zato je samo bilo važno da se spasem u tom momentu, da spasemo život, pa da vidimo šta ćemo dalje. Meni je operacija bila previše komplikovana, ali mi je najviše pomogla da smršam - pričala je Indi.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indi Aradinović sad

Ana "napravila" crevasti želudac

Ana Nikolić tajno je išla u Podgoricu na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kg. Kako je posle porođaja imala velike probleme s kilogramima koje nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i tretmana, odlučila se na radikalnu promenu, pa je otišla na smanjenje želuca.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Ana Nikolić nekad

- Nikolićka je dugo pokušavala da smrša, ali nije bilo efekta. Išla je kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamišljala niti je bila zadovoljna izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u njenom slučaju najbolje rešenje bio takozvani crevasti želudac. Posle operacije brzo je gubila kilograme - pričao je tada izvor blizak Ani.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić sad

Milićević se operisao, pa smršao 20 kg

Dejan Milićević je nakon borbe s viškom kilograma, koja je trajala tri decenije, rešio da problemima stane na put odlaskom pod nož, a posle smanjenja želuca smršao je 20 kg.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Dejan Milićević nekad

- Imao sam 143 kilograma i stalno me je bolelo levo koleno. Nisam mogao da ustanem, a da ne "uhvatim zalet". Da ne govorim o tome da ni pertle nisam mogao da vežem, već je uvek za to bila potrebna neka vrsta akrobatike. Bio sam konstantno u depresiji jer nisam želeo da izlazim i da me narod gleda takvog. Kuma mog najboljeg druga je posle porođaja imala oko 150 kilograma i odlučila se za operaciju smanjenja želuca. Video sam njene rezultate i tako sam rešio da posetim genijalnog doktora u Sremskoj Kamenici. Posle toga su kilogrami počeli da se tope i smršao sam 20 kg - rekao je Dejan.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Milićević sad

Ajfonka posle operacije postala anoreksična

Starleta Tijana Ajfon uvek je pazila da se slučajno ne ugoji, a kao trajno rešenje za vitku liniju videla je operaciju želuca. Ona je posle zahvata pričala da je uspela da dođe do željene kilaže, kao i da sad ima mnogo manji apetit.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Tijana Ajfon nekad

- Zadovoljna sam izgledom, a ono što mi se najviše dopada jeste činjenica da posle ove operacije osećam sitost posle nekoliko zalogaja. Ona vas sprečava da se ugojite, zato je dobro rešenje na duže staze i ne kajem se što sam se operisala - rekla je Ajfonka.

Republika

Foto: prinscreen

Tijana Ajfon sad

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojan

01.02.2022 07:30

Halapljive budale sto malo ne kontrolisu sebe. To je obicna glupost kad neko kaze ne moze da oslabi a zdere sve sto joj dodje do ruku. Treba samokongrola i zdrava hrana.