TANJA SAVIĆ SE RASPEVALA U KOLIMA DOK JE DRAŠKO U ŽALOSTI ZA DEDOM: Sve bi decu njemu rodile, ali ON BI SAMO SA MNOM!

Autor:

Zabava

31.01.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Tanja Savić navodno trudna sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem odjeknula je kao bomba, a pevačica se o tome još nije oglašavala.

TANJA SAVIĆ SE RASPEVALA U KOLIMA DOK JE DRAŠKO U ŽALOSTI ZA DEDOM: Sve bi decu njemu rodile, ali ON BI SAMO SA MNOM!

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

I dok je gradonačelnik Banjaluke u žalosto jer mu je preminuo deda, Savića se rasplevala u automobili.

Naime, pevačica je objavila video na Instagram storiju kako peva, veseli se, a izbor pesme u ovom trenutku, kad je njen dečko u žalosti, svima je zaparala uši.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić peva u kolima

 

- Baš se provodim, gori ceo grad da li smo u vezi mi pitaju se svi. Sve baš sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo, kupiće mi Abu Dabi ceo... -  pevala je Janjinu pesmu "Abi Dabi" Tanja, vidno raspoložena i vesela, kao da je ne dotiče tuga njenog dragog.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u subotu je primio teške vesti, njegov deka je preminuo, a za Kurir je to potvrdila političareva baba Gospava Stanivuković.

Republika

Foto: instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

 

- Molim vas da se čujemo drugi dan, veoma sam uznemirena... Danas mi je preminuo suprug i trenutno je puna kuća ljudi - kroz suze je rekla Gospava.

O odnosu Tanje Savić i Draška Stanivukovića već mesecima se nagađa u medijima, a nedavno je isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj se vidi kako sede jedno do drugog u velikom društvu.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jon

31.01.2022 18:04

Kad nije prirodna...