BAKA PRASE BEŽI IZ SRBIJE NAKON KRISTININE SMRTI: Jutjuber u strahu, otkriveno gde će se SAKRITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase, jutjuber odlučio je da nakon smrti Kristine Đukić (21) spakuje kofere i pobegne iz Srbije, a sada je otkriveno i gde će se sakriti.

BAKA PRASE BEŽI IZ SRBIJE NAKON KRISTININE SMRTI: Jutjuber u strahu, otkriveno gde će se SAKRITI! (FOTO)

Foto: Youtube.com, Instagram.com prinscreen

 

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase doneo je odluku da pobegne iz Srbije u potpuno drugu državu, saznaje Kurir. 

Naime, jutjuber, kako prenose mediji, već nedeljama dobija pretnje, jer je navodno bio deo samoubistva njegove koleginice Kristine Kike Đukić. Očigledno je da više ne može da se nosi sa tim teškim periodom, pa je odlučio da spakuje kofere i otputuje daleko iz svoje zemlje gde je rođen. 

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

Kako je saopštio izvor, Baka nakon Kristinine sahrane dobija jezive pretnje smrću, odvratne komentare, i to ih dobija na desetine. Baka će sa njegovom devojkom Anjom Blagojević napustiti Srbiju i to pred Novu godinu, a on je odlučio da to bude Holandija. 

Kako se dalje navodi, izvor otkriva da je Bogdan u strahu zbog nadležnih sudskih organa i policije. Podsetimo, Bogdan je već bio jednom priveden na saslušanje u svojstvu građana, i to na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih informacija u vezi sa smrću mlade Kristine Đukić (21)

Republika

Foto: Youtube, Instagram

Baka Prase, Kristina Đukić, Vojaž

 

Izbor ove zemlje nije iznenađujući, jer upravo u Holandiji već nekoliko godina žive njegovi majka i otac - sveštenik Nenad Ilić, koji tamo ima i svoju parohiju. Inače, da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je poslednji video pod nazivom "Rastali smo se kao prijatelji" postavljen pre dve nedelje, a bio je posvećen upravo preminuloj Kiki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Buba

25.12.2021 13:29

Trebao bi on negde na ozbiljno lečenje !

Odgovori 18 5
Istina

25.12.2021 15:41

On je svinja a ne prase

Odgovori 15 4
Luka

25.12.2021 16:24

Mislim da bi bilo najbolje da se vise nikad ne vrati. Moze tamo da zivi od posteno rada, kao vecina ljudi. Zabraniti mu zloupotrebu drustvenih mreza, leciti ga, pomoci mu da postane zdrava osoba (ako nije kasno).

Odgovori 16 4
Eeee

25.12.2021 17:45

@Luka - Kasno je