TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA! Nakon što se BAKA Draška Stanivukovića javno usprotivila njihovoj vezi, pevačica poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih spekulacija i povezivanja sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, Tanja Savić uputila javni apel.

TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA! Nakon što se BAKA Draška Stanivukovića javno usprotivila njihovoj vezi, pevačica poručila samo jedno! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad je u žiži javnosti prvo zbog borbe za decu koju je njen suprug odveo u Australiju, a sada i zbog navodne veze sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić i Draško Stanivuković zajedno na njenom koncertu

Njih dvoje se nisu oglašavali po pitanju ovih spekulacija, a Tanja je u jednoj emisiji u kojoj je gostovala imala samo reči hvale za Stanivukovića. Međutim, kao bomba je odjeknula vest da je Stanivukovićeva baka, protiv njihove veze, te da kako je rekla ''njemu ne treba žena sa dva deteta''.

Tanja se sada oglasila na svom Instagram profilu, a u svom obraćanju javnosti i medijima imala je da kaže samo jedno, a to je da je srećna.

- Poštovani novinari. Kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa na dalje i ubuduće biće dovoljno da stavite - Tanja Savić je konačno srećna! - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

18.11.2021 15:43

Ljubav je čudo.. Ostani srećna.. Sve najlepše od srca.

Odgovori 16 29
Vladica

18.11.2021 17:34

Tanja Savić je preljubnica i švalerka koje se treba gaditi.

Odgovori 33 18