ZORICA BRUNCLIK UDALA ĆERKU, OPŠTENARODNO VESELJE: Pevačica zaigrala KOLO pred kapijom, a evo kako se obukla na svadbi! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik udala je ćerku Miljanu, a danas su obavili crkvenmo venčanje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Brunclik pesme

 

Zvezda narodne muzike i pevačica Zorica Brunclik danas je udala ćerku Miljanu. Podsetimo, Zorica je Miljanu dobila sa Ljubom Kešeljom, inače pevačicinim bivšim suprugom. Porodica i prijatelji okupili su se kako bi proslavili ovaj poseban dan, a pevačica je sa svojim suprugom Kemišom napravila gala proslavu. 

Pre proslavu, novopečeni mladenci u prisustvu svedoka obavili su crkveno venčanje, a Miljana i njen suprug zakleli su se na večnu ljubav još pre dve godine. Na društvenim mrežama postale su viralne fotografije sa ovog intimnog slavlja u porodici ekstravagantne pevačice, a svi su bili ponosni na mladence. 

 

Među zvanicama našla se i Zoričina druga ćerka, Miljanina sestra, koju je dobila u braku sa Ljubomirem Aranelovićem Kemišem, a tu je bio i brat Đorđe Tutić. 

 

 

Zorica se sve vreme veselila uz trubače i muziku, nije krila suze radosnice, a pred kapijom od porodične kuće, sa mladencima je zaigrala i kolo o čemu će se definitivno dugo pričati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading