PEVAČ PROKOCKAO SVE PARE, SUPRUGA SE RAZVODI OD NJEGA: Slađa podnela papire za RAZVOD, isplivali svi detalji drame sa Đanijem!

Autor:

Zabava

30.07.2021

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzala je papilorogiju, kako bi što pre ponovo bila slobodna žena, govori izvor.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađa i Đani se razvode?

 

Kao bomba odjeknula je estradna šokantna vest da se ljubavni par Slađa Trajković i njen suprugu Radiša Trajković Đani razvode, zbog čega su svi ostali šokirani. Slađa je navodno, kako izvor obaveštava odlučila da prekine brak sa popularnim pevačem, jer više ne želi da toleriše pevačeve postupke.

Slađa je još sa letovanja, kako se spekuliše, pozvala advokate kako bi pripremili sve, ne bi li se što pre okončao njihov brak. 

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Đanijeva Slađa

 

- Slađa je tužna i depresivna, deca se trude da je nasmeju, ali ne vredi. Nije se nadala da će doći do ovoga. Razlog zbog kog je odlučila da se rastanu, jeste što je Đani pozajmio veliku sumu novca čoveku koji i nije njihov prijatelj, već poznanik. Ona je poludela i doživela nervni slom. Ona sve vreme vodi računa o novcu, dok Đani rasipa. Da nije bilo nje sve bi potrošili za vreme korone - priča izvor za i dodaje:

- Đani se nada da će mu Slađa oprostiti, ali je pitanje kako će se sve na kraju odviti. Problem je što je Slađa prvo pomislila da se Đani kocka, međutim saznala je da je novac pozajmljen poznaniku - zaključuje izvor, prenosi Srbija danas.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Đani prepremio Slađi iznenađenje

Đani je nedavno svojoj voljenoj napravio iznenađenje, te joj je na vrata pozvonio sa ogromnim i skupocenim buketom ruža, a brojem 25 krasile su bele boje mirišljavog cveća, koji je označavao njihovu godišnjicu braka. Međutim, izgleda da će do razvoda doći ili možda i ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biciklista

31.07.2021 15:26

Reketiraju ga krimosi kao i celu estradu gde je estrada tamo su i krimosi jer gde ima keš love bez kontrole ( ne plaća se preko računa- videli ste na slikama) tu su odmah krimosi naravno uz izdašnu pomoć pajtosa iz raznih obezbeđenja